ÄR DIN HEMSIDA EN TILLGÅNG ELLER BELASTNING?

Skicka in en ansökan om en analys av din webbplats så får du veta mer om din nuvarande optimering.

Sökmotoroptimering Västerås

Att synas i sökmotorer som exempelvis Google och Bing blir allt viktigare för alla typer av företag inom olika branscher. Om man inte syns i sökmotorerna så tappar man helt enkelt potentiella kunder vilket är den enkla sanningen.

Vilka är vi?

Eriksson Media är baserat i Eskilstuna och grundades av Gustav Eriksson. Gustav är en SEO-expert och har genom digitala utbildningar, böcker och personlig erfarenhet lärt sig om digital marknadsföring, SEO och webbutveckling med målet att kunna växa tillsammans med sina kunder.

Vad andra tycker om oss

Richard Jarméus

"Vi fick otroligt mycket hjälp vilket varit enormt givande för vår butik och vår närvaro på sociala medier."

Ida Nordström

"Finns inget att säga förutom tack för all hjälp med vår marknadsföring."

Arne Skaale

"Vi fick hjälp att styra upp vår marknadsföring på Facebook och vi fick tydliga resultat"

Varför behöver mitt företag i Västerås sökmotoroptimering?

Med ett hav av marknadsföring och SEO byråer att välja mellan, är vi stolta över att sticka ut från resten.

Här är hur:

01

Vi använder SEO för att växa!

Vi går från ord till handling. Det är därför vi förlitar på sökmotoroptimering (SEO) för att växa vårt eget företag. 99% av våra kunder kommer direkt från Google, Bing och Yahoo. Vi säger inte bara att vi vet vad SEO är utan vi använder det i vår verksamhet.

02

Riktiga resultat och flertal nöjda kunder

Det finns många företag som säger att de är bra, men vi har resultaten, kunderna och recensionerna för att bevisa att vi är bäst

03

Vi använder en beprövad strategi

Vi fantiserar inte eller hoppas på SEO-resultat. Vi använder en testad, väloljad strategi för att få riktiga SEO-resultat. Den bästa delen av vår strategi är att den inte “manipulerar” eller försöker fuska algoritmen.

04

Vi tror att du måste ge för att ta

Våra SEO kampanjer är framgångsrika eftersom vi tror att företag måste förtjäna sin organisk trafik. Om man manipulera sin väg till sökmotoroptimering (SEO) kommer man tillslut få sitt företag att blockeras från sökmotorerna helt och hållet Därför fokuserar vi våra ansträngningar på ständigt använda white-hat strategier. Genom att använda “normala” tillvägagångssätt fortsätter ditt företag att växa online länge efter att vi är färdiga att arbeta med dig. Vi tror verkligen på att ju mer värde du lägger på marknaden, desto mer värde kommer ditt företag att få i gengäld. Det är vad Google älskar. När du gör saker som Google älskar, belönar det ditt företag med sökmotortrafik.

05

Vi älskar kommunikation

Vi förstår att tydlig kommunikation är mycket viktigt för att se till att du som kund förstår vad som sker men även för att uppnå dina strategiska mål. Det är därför vår kommunikationspolitik är “frekvent och ofta”. Vi är ditt lag och vi är i det här tillsammans. Din tillväxt betyder allt för oss.

Nu när du förstår varför vi är annorlunda, låt mig förklara hur vi kommer jobba för att få det resultat som du vill uppnå.

Hur går Sökmotoroptimering i Västerås till?

Vår SEO strategi är innehållsdriven. Så här ser processen ut:

Revision

Den första delen av vår process är att analysera din webbplats. Det här låter oss hitta tekniska eller användarupplevelseproblem (UX) som kan skada din sökresultat.

Analys

Det andra steget för att hitta sökord, länkmöjligheter och att analysera dina konkurrenter. Detta är en viktig fas eftersom den lägger grunden för alla framtida åtgärder.

Strategi

Den tredje fasen innebär att vi skapar en strategi för att öka din hemsidas ranking. Detta innebär att prioritera vilka åtgärder som skapar bäst resultat, skapa en redaktionell kalender, prioritera dina länk möjligheter.

Optimering

Den fjärde fasen är när vi vidtar och optimerar din webbplats så att den är redo att ranka högt på Google.

Skapande

Det femte steget är när vi utvecklar en bas av innehåll som kommer att användas för att ranka efter långa sökord och därav locka organiska backlinks till din webbplats.

Link Building

Den sjätte delen av processen (som pågår) är att börja skaffa backlinks till din webbplats. Detta kommer att göra så att din webbplats är lättare att ranka på Google (och även behålla din rankning).

Redo för lite SEO hjälp?

Kontakta oss idag.

Kontakta oss

Sökmotoroptimering (SEO)WebbutvecklingDigital MarknadsföringE-post MarknadsföringGoogle AdwordsKonverteringsoptimeringGrafisk DesignSociala MedierUtbildning