ÄR DIN HEMSIDA EN TILLGÅNG ELLER BELASTNING?

Skicka in en ansökan om en analys av din webbplats så får du veta mer om din nuvarande optimering.

Webbyrå i Umeå

Vi har hjälpt företag att öka sin trafik, leads och försäljning med hjälp av moderna hemsidor och nu är det din tur att synas online.

Vilka är vi?

Eriksson Media är baserat i Eskilstuna och grundades av Gustav Eriksson. Gustav är en SEO-expert och har genom digitala utbildningar, böcker och personlig erfarenhet lärt sig om digital marknadsföring, SEO och webbutveckling med målet att kunna växa tillsammans med sina kunder.

Vad andra tycker om oss

Richard Jarméus

"Vi fick otroligt mycket hjälp vilket varit enormt givande för vår butik och vår närvaro på sociala medier."

Ida Nordström

"Finns inget att säga förutom tack för all hjälp med vår marknadsföring."

Arne Skaale

"Vi fick hjälp att styra upp vår marknadsföring på Facebook och vi fick tydliga resultat"

Varför just er webbyrå i Umeå?

Med ett hav webbyråer i Umeå att välja mellan, är vi stolta över att sticka ut från resten.

Här är hur:

01

Unikt för respektive kund

Alla hemsidor vi skapar är unikt framtaget för respektive kund. Det innebär att ni aldrig kommer hitta en annan hemsida med en liknande profil som er egen. Alla uppdrag utförs dessutom av oss själva för att kunna ge bästa möjliga kundupplevelse och leverans. Eriksson Media finns i Eskilstuna men vi har kunder i hela Sverige.

02

Riktiga resultat och flertal nöjda kunder

Det finns många företag som säger att de är bra, men vi har resultaten, kunderna och recensionerna för att bevisa att vi är bäst.

03

Mer än bara hemsidor

Vi är en webbyrå som inte bara producerar hemsidor lokalt i Umeå. Vi strävar istället för att vara en helhets byrå som mer en gärna tar ett mer strategiskt ansvar för våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra tjänster är exempelvis Google Ads, SEO (Sökmotoroptimering) och Sociala medier.

04

Responsiv design

När du köper en hemsida från oss så ser vi till att du alltid får en responsiv hemsida. Detta innebär att din hemsidan fungerar lika bra på desktop, tablet och mobiltelefon. Detta är oerhört viktigt idag då antalet användare från mobila enheter ökar kraftigt och för att kunna synas i sökmotorer som exempelvis Google.

05

Vi älskar kommunikation

Vi förstår att tydlig kommunikation är mycket viktigt för att se till att du som kund förstår vad som sker men även för att uppnå dina strategiska mål. Det är därför vår kommunikationspolitik är “frekvent och ofta”. Vi är ditt lag och vi är i det här tillsammans. Din tillväxt betyder allt för oss.

Nu när du förstår varför vi är annorlunda, låt mig förklara hur vi kommer jobba för att få det resultat som du vill uppnå.

Hur funkar er webbyrå i Umeå​?

Våra hemsidor är unika. Så här ser processen ut:

Skiss

Den första delen av vår process är att skapa en skiss. Det här låter oss hitta en design som passar ditt företag och varumärke. Sedan får ni ge synpunkter och förslag.

Produktion

Det andra steget för att börja producera hemsidan från grunden. Detta är en viktig fas eftersom den lägger grunden för alla framtida åtgärder.

Strategi

Den tredje fasen innebär att vi skapar en strategi för att öka din hemsidas ranking. Detta innebär att prioritera vilka åtgärder som skapar bäst resultat, skapa en redaktionell kalender, prioritera dina länk möjligheter.

Optimering

Den fjärde fasen är när vi vidtar och optimerar din webbplats så att den är redo att ranka högt på Google.

Leverans

Det femte steget är när vi levererar hemsidan och publicerar den live för dina kunder att besöka och upptäcka alla nya funktioner.

Support

Upplever du några problem med din nya hemsida? Inga problem, alla våra hemsidor levereras med fri support. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Redo för lite SEO hjälp?

Kontakta oss idag.

Kontakta oss

Sökmotoroptimering (SEO)WebbutvecklingDigital MarknadsföringE-post MarknadsföringGoogle AdwordsKonverteringsoptimeringGrafisk DesignSociala MedierUtbildning